Маршируващите развяваха знамена на Израел и Съюза на Обединеното кралство

...
Маршируващите развяваха знамена на Израел и Съюза на Обединеното кралство
Коментари Харесай

Бившият лидер на Обединеното кралство Борис Джонсън се присъединява към марш срещу антисемитизма в Лондон

Маршируващите развяваха флагове на Израел и Съюза на Обединеното кралство и държаха плакати с надписи „ Никога повече не е в този момент “ и „ Нулева приемливост към антисемитите “.

Стивън Яксли-Ленън, някогашният водач на крайнодясната Английска отбранителна лига, беше арестуван от полицията по време на марша. Яксли-Ленън, по-известен с псевдонима си Томи Робинсън, беше измежду тълпите контрапротестиращи, които се сблъскаха с полицията по време на марша за Деня на примирието в Лондон.

Полицията сподели, че той е отказал да напусне, откакто е бил предизвестен за опасения, че наличието му ще аргументи „ тормоз, паника и страдалчество на другите. “

Гидеон Фалтър, основен изпълнителен шеф на Campaign Against Antisemitism, сподели, че митингът е пристигнал след седмици на пропалестински митинги, трансформирали столицата в „ зона, неразрешена за евреите “.

В събота десетки от хиляди пропалестински протестиращи маршируваха, с цел да изискат непрекъснато преустановяване на огъня във войната Израел-Хамас.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР