Маршал Бътлър е сладко 3-годишно момче, което живее във Флорида

...
Маршал Бътлър е сладко 3-годишно момче, което живее във Флорида
Коментари Харесай

Домашни кучета последваха изгубено 3-годишно дете с аутизъм и го пазеха, докато дойде помощ

Маршал Бътлър е сладко 3-годишно момче, което живее във Флорида със фамилията си. Семейството има две кучета, Елда и Нала, като те обичат безпределно своя дребен човешки брат – 3-годишният им стопанин; Едва ли има нещо, което животните не биха създали в името на малчугана, и неотдавна потвърждават това, откакто детето се изгубва из пустошта на Флорида.

Маршал, който е аутист и невербален, си играел с двете кучета в задния двор на къщата в Понсе де Леон. Детето се забавлявало в игри и закачки, само че скоро решило, че жадува за малко премеждие.

И по този начин Маршал напуща двора и се насочва към квартала. Маршал бил само с пелена, само че това не го спряло, да изследва региона.

За страдание, приключението на дребния Маршал бързо се проваля, защото момченцето скоро се изгубва. Междувременно родителите му откриват, че детето е изчезнало, и разбираемо били паникьосани. Тогава те виждат, че двете кучета също ги няма.

Нала и Елда усетили, че не могат да оставят детето да тръгне единствено и го последвали.

Както управляващите, по този начин и загрижените съседи бързо организирали претършуване на региона и бил събран екип избавителни кучета.

Въпреки всичко минали часове, без диря от Маршал, Елда и Нала; тъкмо когато нещата почнали да наподобяват безнадеждни, Маршал бил видян да се скита из гората.

Малкото дете било покрито с тиня от приключенията в дивата природа, само че скоро станало ясно, че Нала и Елда са свършили невероятна работа, с цел да го опазят, като не се отделили от него през цялото това време.

Въпреки че бил загубен в продължение на часове, Маршал нямал никакви пострадвания и кучетата съумели да го държат надалеч от близката река.

Детето към този момент е у дома и родителите му са признателни на всички, които помогнали в търсенето, както и на лоялните кучета, че го опазили незасегнат.

Маршал има шанса да бъде обичан от толкоз лоялни и привързани кученца и сме сигурни, че Елда и Нала са признателни, че имат такова сладко малко момче в живота си.

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР