Марсело Аревало от Ел Салвадор и Жан-Жулиен Ройер от Нидерландия

...
Марсело Аревало от Ел Салвадор и Жан-Жулиен Ройер от Нидерландия
Коментари Харесай

Марсело Аревало и Жан-Жулиен Ройер спечелиха титлата на двойки на Ролан Гарос

Марсело Аревало от Ел Салвадор и Жан-Жулиен Ройер от Нидерландия завоюваха купата на двойки при мъжете на Откритото състезание на Франция по тенис.

Във финала те победиха с 6:7(4), 7:6(5), 6:3 хърватина Иван Додиг и американеца Остин Крайчек.

Успехът на корт " Филип Шатрие ", който пристигна след 3 часа и 3 минути игра, е показателен и за двамата тенисисти. 31-годишният Аревало стана първият представител освен на Ел Салвадор, само че и на Централна Америка, който печели купа от " Големия шлем ", до момента в който Ройер стана най-възрастният победител на " Ролан Гарос " на 40-годишна възраст. За нидерландеца това е трета купа от " Шлема " след триумфите му на " Уимбълдън " 2015 и Откритото състезание на Съединени американски щати 2017.
 Непобедима! Ига Швьонтек победи на
Непобедима! Ига Швьонтек победи на " Ролан Гарос "

Полякинята победи с 2-0 сета тийнейджърката Кори Гоф

Додиг и Крайчек бяха доста покрай победа в два сета. само че пропуснаха три мачбола на сервис на Ройер в 12-ия гейм на втория сет. Хърватинът и американецът имаха общо 10 точки за пробив в мача, само че не съумяха да осъществят нито една от тези си благоприятни условия.

За сметка на това Аревало и Ройер направиха пробив за 4:2 в третия сет, като той пристигна при единствения им брейкбол в мача.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР