Мармаладът от банан и джинджифил не съдържа никаква захар, глутен,

...
Мармаладът от банан и джинджифил не съдържа никаква захар, глутен,
Коментари Харесай

Този Лесен Мармалад Е Тоталното Оръжие На Майката Природа! Топи Всичко Вредно -Ставате Уау!

Мармаладът от банан и джинджифил не съдържа никаква захар, глутен, консерванти и прочие Рецептата е супер диетична и без проблем бихте могли да я включите в режима си за намаляване.

Съставки:

3 зрели, приблизително огромни, банана
2 см корен от джинджифил
1 портокал с кората
Сокът от ½ лимон
1,2 грама канела на прахуляк
1,2 грама дестилат от ванилия
2 лъжички мед
1 щипка индийско орехче

Начин на подготвяне:

Обелете и намачкайте трите банана.

Настържете пресния джинджифил или го прибавете на прахуляк. Поставете всички съставки в тиган, прибавете сока и настърганата кора от портокала. Разбъркайте добре. Добавете също лимоновия сок, ванилията, канелата и индийското орехче.

Добавете меда и загрейте на муден огън, до момента в който се разтвори изцяло. Оставете да се вари 15 минути или до момента в който получи мечтаната консистенция. Ако престои повече на котлона, бананите ще потъмнеят, написа " За дамата ".

Когато е готово, сипете продукта в стъклен съд и дръжте в хладилника две седмици. Използвайте са мазане на печени филийки и прочие храни на закуска.

Освен че е оказва помощ при отслабването, мармаладът съдържа много субстанции, потребни при разнообразни здравословни проблеми: витамини В комплекс, витамин С, фолиева киселина, калций, магнезий, желязо, въглехидрати, протеини, фибри.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМЕХЛЕМИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР