Марко Одермат, Хенрик Кристоферсен, Лоик Мейяр и други звезди от

...
Марко Одермат, Хенрик Кристоферсен, Лоик Мейяр и други звезди от
Коментари Харесай

Одермат е звездата в Банско този уикенд

Марко Одермат, Хенрик Кристоферсен, Лоик Мейяр и други звезди от международна големина ще вземат участие в кръг от международната ски купа в Банско на 10-11 февруари

На 10 и 11 февруари 2024 година най-хубавите алпийци в света ще премерят сили в Банско в две от най-атрактивните дисциплини – великански слалом и слалом. Шест спортиста ще се борят за място на почетната стълбичка.

Марко Одермат, швейцарски играч по ски алпийски дисциплини, е преобладаваща мощ, на интернационалната сцена в скатегория великански слалом и супергигантски слалом. С многочислени победи от Световната купа зад тила си, адаптивността и издръжливостта на Одермат го вършат главен кандидат за подиума тази година.

Хенрик Кристоферсен от Норвегия се слави с изключителните си механически умения в слалома и гигантския слалом. Опитен играч с олимпийски медали и трофеи от международни шампионати, стратегическото систематизиране на силите и прецизността на Кристоферсен му завоюват репутацията на един от най-хубавите състезатели в спорта.

Друг швейцарски гений, Лоик Мейяр, сподели забележителна еластичност в другите дисциплини. Известен с ловкостта и техниката си, Мейлард се класира на подиума както в гигантския слалом, по този начин и в комбинираните дисциплини, демонстрирайки своята адаптивност и спортен дух.

Алекс Винатцер, италиански експерт в слалома, се трансформира в една от младите звезди на спорта. Със пристрастеност към техническите нюанси на слалома, бързото нанагорнище на Винатцер в класирането за Световната купа е олицетволение на отдадеността му и още по-големия м капацитет за изява.

Френският скиор Клеман Ноел се утвърди като топ играч в слалома. С няколко победи от Световната купа, Ноел е прочут с избухливите си стартове и безупречна техника, което го прави трогателен за гледане играч.

Фабиан Акс Шварц, макар че е по-малко прочут, внася свежа динамичност в тима. Неговият блян към съвършенство и непрекъснато рационализиране го бележи като скиор с капацитет да направи обилни крачки на интернационалната сцена.

Феновете, които ще участват на събитието, могат да чакат забавни действия на място, както и да се срещнат с някои от обичаните си спортисти от близко.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР