Марко Асенсио е все по-близо до свободен трансфер в Астън

...
Марко Асенсио е все по-близо до свободен трансфер в Астън
Коментари Харесай

Асенсио е с единия крак в Астън Вила

Марко Асенсио е все по-близо до свободен трансфер в Астън Вила. Според Фабрицио Романо бирмингамци към този момент са отправили своето предложение към испанеца, а Николо Скира разкрива, че офертате за 8 милиона евро на сезон с контракт за четири години. „ Марка “ прибавя, че мениджърът на Астън Вила Унай Емери е имал съществена роля в убеждаването на Асенсио, който към този момент е взел решение, че няма да одобри предлагането на Реал Мадрид да остане на „ Сантиаго Бернабеу “ и след седем сезона в кралския клуб ще потърси друго продължение на кариерата си.

Пари Сен Жермен, Арсенал и Милан са останлите клубове, които се интересуват от испанския национал. Асенсио най-вероятно ще се сбогува с почитателите на Реал в неделното домакинство против Атлетик Билабао. Ако успее да се разпише в този мач, той ще усъвършенства върха си за най-вече голове в един сезон. До момента той има 12 попадения във всички шампионати през актуалната акция. 
 Арсенал и Милан ще влязат в трансферна борба за Марко Асенсио, ПСЖ към момента се колебае Арсенал и Милан ще влязат в трансферна борба за Марко Асенсио, ПСЖ към момента се колебае
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР