Марки с ликовете на главните герои в „Игра на тронове“

...
Марки с ликовете на главните герои в „Игра на тронове“
Коментари Харесай

Игра на тронове оживява и на пощенски марки

Марки с ликовете на основните герои в „ Игра на тронове “ ще се появят на пазара от края на януари. Това оповестиха от английските кралски пощи. Освен главните персонажи, измежду които Джон Сноу и Тирион Ланистър, на марките ще бъдат изобразени още вълшебни същества, както и фамозният Железен престол.

По данни на онлайн магазин, минималната цена на комплект от два екземпляра ще е 1,21 паунда, а лимитираната сбирка ще коства на телеманиаците по 99 паунда. В допълнение пощенската работа ще пусне в продажба и лимитирано количество албуми за марки.

Междувременно почитателите на интерпретацията на паметната „ Песен за огън и лед “ на Джордж Р. Р. Мартин ще чакат последния осми сезон до 2019 година Премиерната дата към момента не е оповестена, само че все още е известно, че епизодите ще са единствено седем.

Обмислят се обаче спин оф продукции за Вестерос и Кралски чертог. „ Би било полуда, с тази голяма и наситена с персонажи галактика, основана от Джордж, най-малко да не прегърнем концепцията, което и вършим “, издаде неотдавна програмният шеф на НВО Кейси Блойс.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР