Маркетолозите на OnePlus наистина умеят да правят запомняща се реклама.Преди

...
Маркетолозите на OnePlus наистина умеят да правят запомняща се реклама.Преди
Коментари Харесай

OnePlus троши смартфоните на минувачите в новата си реклама

Маркетолозите на OnePlus в действителност умеят да вършат запаметяваща се реклама.
Преди месец те съпоставиха работата на флагманския смарт телефон OnePlus 5T с известния Galaxy Note 8 дружно с „тъпи мъже“, които излязоха по долни дрехи и бяха замеряни с кактуси. След това насъскаха куче против човек, обгърнат с парчета телешко месо, като по този метод ревизираха качеството на стабилизацията на видеото. В новия клип OnePlus реши да уплаши инцидентните минувачи.

Идеята не е комплицирана: на минувачите по лондонските улици се предлага да сравнят своите смарт телефони с OnePlus 5T . За тази цел им оферират бързо да извършат избрани дейности – отключване на телефона, снимане, включване на фенерчето и стартиране на музика.

Да премерят сили с OnePlus 5T взеха решение консуматори с iPhone X, iPhone 8, Samsung Galaxy S8 и Note 8. Всички изгубиха.

Развръзката идва в края на видеото. Авторът на този чудноват опит с всички сили удря в асфалта изгубилият борбата смарт телефон.



Всъщност, основателите на тази реклама заменят истинските телефони с техни копия и трошат точно копията.

Интересно е да се види яда и злобата на потърпевшите, които откакто схванат номера, трансформират отношението си. И има за какво, тъй като като заплащане за изживените страсти получават един чисто нов OnePlus 5T.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР