Маркетинговият директор на Барселона-Алберт Рибе, призна, че Христо Стоичков е

...
Маркетинговият директор на Барселона-Алберт Рибе, призна, че Христо Стоичков е
Коментари Харесай

Директор на Барселона: Имали сме много събития с легенди, но това със Стоичков беше уникално

Маркетинговият шеф на Барселона-Алберт Рибе, призна, че Христо Стоичков е феномен за клуба. Шефът засяга програмата " Meet and greet ", в която Камата стана част в събота вечер. Хиляди се подредиха на огромна опашка и чакаха с часове, с цел да си купят биографията му " Историята " и да си вземат подпис на най-новия и огромен магазин на Барселона на фамозния бул. " Ла Рамбла ". На входа бе подложен двуметров банер с лика на Стоичков от времената, когато водеше " Дриймтима " на Йохан Кройф.

" Няма да затваряте, до момента в който не мине и последният човек ", декларирал Стоичков. На срещата дойде и неговият огромен другар Любо Ганев. Волейболната легенда и президент на федерацията обра овациите и в магазина, където чиновници също желаеха подпис и фотография с Ганев.

На опашката имаше десетки почитатели с фланелки с името на Стоичков, само че и много българи - някои от тях носещи продукти на ЦСКА. Магазинът на Барса продаваше " Историята " на испански и британски. Освен това се продаваха и осем продукта от марката на Стоичков.
 Еуфория в Барселона при представянето на биографичната книга на Христо Стоичков
Еуфория в Барселона при представянето на биографичната книга на Христо Стоичков

Огромна опашка за подписи

" Има ли сме доста събития с митове, само че в действителност не помним такова нещо - възкликна изтощеният и благополучен Алберт Рибе. - За Барселона и за футбола е нещо неповторимо, че Стоичков е измежду нас. "

Днес, легендата на българския футбол ще бъде ВИП-гост на мача Барселона - Атлетико. Поканата де персонално от президента Жоан Лапорта. Адвокатът почете 50-годишния празник на Стоичков през 2016 година на стадион " Васил Левски ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР