Марката за красота Dove на Unilever ще бъде представена в

...
Марката за красота Dove на Unilever ще бъде представена в
Коментари Харесай

Завръщането на Dove

Марката за хубост Dove на Unilever ще бъде показана в телевизионна реклама по време на Super Bowl 2024 година, предава. Рекламното известие на Super Bowl ще включва апел #KeepHerConfident и е обвързвано с оповестеното по-рано партньорство с Nike за основаване на Body Confident Sport - набор от принадлежности за образование за създаване на убеденост в тялото на девойки на възраст от 11 до 17 години. 

„ Dove има задача да направи спорта място, където всички девойки могат да процъфтяват и да се чувства като част от тях. Разпространението на отрицателното говорене на тялото в спорта и фокусирането върху външния тип над качествата вреди на увереността в тялото на девойките “, сподели Леандро Барето, старши вицепрезидент на световната марка Dove master, в прессъобщение на компанията. 

30-секундният спот ще бъде излъчен през първото тримесечие на играта в народен мащаб и бележи първото огромно появяване на марката в играта от 2006 година Отделно, сбирката от артикули на Dove, фокусирана върху мъжете, Dove Men + Care, беше показана в реклама на Super Bowl, фокусирана върху продукта през 2013 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР