Марката Mercedes-Benz ще представи няколко нови продукта в Caravan Salon. В

...
Марката Mercedes-Benz ще представи няколко
нови продукта в Caravan Salon. В
Коментари Харесай

Mercedes-Benz Marco Polo сега с повече стил - видео

Марката Mercedes-Benz ще показа няколко нови продукта в Caravan Salon. В Дюселдорф звездният производител демонстрира дребни и големи транспортни средства за комфортно пътуване.

В сегмента на дребните микробуси Mercedes-Benz ще показа наследника на Citan на 25 август. Новият Citan е изцяло нова разработка. Превозното средство има типичната за марката ДНК, например безпогрешен дизайн, сигурност и свързаност.

В допълнение към технологичното надграждане на Sprinter с нов мотор, нова трансмисия и други нововъведения, има и подобрения за фамилията на Marco Polo - както в компактния кемпер Marco Polo, по този начин и автомобилът за отдих Marco Polo "Horizon ". И точно като третия член на фамилията Marco Polo може да бъде поръчан с нови характеристики на продукта точно навреме за началото на търговския панаир.



Любителите на стила могат да очакват опция с налична тента в цвят аквамарин и три декора, избираеми по желание на страничните елементи на автомобила, всички в матово черно, а също и с аквамаринови акценти въз основата на някогашния специален модел ArtVenture. Специалната му оптика беше много известна измежду клиентите. Това бе и причина Mercedes-Benz да го трансформира в индивидуално особено съоръжение.

В допълнение, всички модели Marco Polo вече могат да бъдат поръчани с логото на марката Mercedes, проектирано от вратата на шофьора и начело, което е познато от серията леки коли. Прожекторите са разположени под панела на вратата. Те се включват или изключват посредством контакта на вратата. Когато вратите се отворят, звезда на Mercedes се проектира на пода в зоната за влизане - за светещо изживяване на марката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР