Марката GENESIS, която е част от гиганта Hyundai Motor, обяви, че

...
Марката GENESIS, която е част от гиганта Hyundai
Motor, обяви, че
Коментари Харесай

Бъдещите коли на GENESIS ще разпознават визуално своите собственици

Марката GENESIS, която е част от колоса Hyundai Motor, разгласи, че компанията ще започне интегрирането на технологията Face Connect, която дава опция на колите й да разпознават образно своите собственици и автоматизирано да отварят/затварят вратите.

Иновативното решение дава обещание също по този начин и автоматично настройване на интериора- позиция на седалката, кормилото, прожекционния екран, аудиосистема, външни огледала и други, както и бордовата система въз основата на предварително заложени параметри.

От GENESIS разясняват, че технологията Face Connect, която ще бъде налична пръво при изцяло новия модел , дава обещание да предложи по-висока сигурност и нараснал надзор с възприемането на биометрично разпознаване, като в това време ще се използва и система за пръстов отпечатък.

Face Connect на GENESIS, която ще може да се развива и усъвършенства във времето чрез обновления на софтуера по въздуха (OTA), ще даде опция на въвеждането на две контролиращи лица на един автомобил за достъп, а стартирането на задвижващата система ще се реализира след проверка на пръстов отпечатък.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР