Марката Dodge реши да наеме дрифтър на пълен работен ден

...
Марката Dodge реши да наеме дрифтър на пълен работен ден
Коментари Харесай

Работа мечта - търси се шофьор-дрифтър. Годишна заплата $150 000

Марката Dodge реши да наеме дрифтър на цялостен работен ден и търси освен експерти в тази област, само че и всеки, който желае, може да взе участие в състезанието за вакантната позиция. Автобиографията и опитът нямат значение - просто заснемете малко видео, в което би трябвало да демонстрирате своите шофьорски умения.

Вярно е, че единствено дрифт уменията няма да ви оказват помощ. Все отново би трябвало да можете да кажете нещо забавно пред камера или пред аудитория онлайн. Тоест бъдещият чиновник освен ще забавлява публиката със зрелищно шофиране, само че и ще стане лицето на марката Dodge в очите на публиката.

Изборът на претендентите ще бъде трансфорат в самобитно риалити шоу: измежду изпратилите видеоклипове ще бъдат определени 10 души, които ще се борят за основната премия онлайн. А премията е самата работа като дрифтър на цялостен работен ден.

На спечелилия се дава обещание забавен живот - цяла година ще кара спортни модели на Dodge и ще стане звезда. Позицията публично ще се назовава Chief Donut Maker. На британски " понички " назовават ​​кръгове от изгоряла гума върху асфалт.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР