Маркъс Рашфорд е обект на интерес от доста от водещите

...
Маркъс Рашфорд е обект на интерес от доста от водещите
Коментари Харесай

Рашфорд: Искам да завърша кариерата си в Манчестър Юнайтед

Маркъс Рашфорд е обект на интерес от много от водещите клубове в Европа, само че младият нападател на Манчестър Юнайтед мечтае да прекара цялата си кариера в един-единствен тим. Рашфорд е артикул на академията на " алените дяволи " и вкара два пъти при дебюта си за мъжкия тим - през 2016-а година в Лига Европа против датския Мидтиланд, когато беше едвам на 18. Четири години по-късно той е отбелязал 77 гола в 232 мача във всички шампионати.

" Аз в никакъв случай не съм гледал оттатък Манчестър Юнайтед. Още от дете в никакъв случай не съм мислил за нещо друго отвън Манчестър Юнайтед. Знам, че няма да ми стои добре да облека фланелката на различен тим ", разяснява Рашфорд пред Асоциацията на спортните публицисти.

Той даде това изказване, откакто беше разгласен като един от спечелилите в категория Спорт за обществена смяна. 23-годишният голмайстор направи усещане, откакто се ангажира в акция за подкрепяне на гладуващи деца във Англия.

Той добави, че освен като футболист, само че и въобще връзката му с клуба е дълбока.

" Говоря за моментите, когато клубът ми подсигури дом в миг, в който майка ми имаше проблеми в нашата къща. Така че връзката е доста по-дълбока от нещата, които хората виждат на повърхността. Те ми дадоха опция да изразя себе си и да схвана, че имам гений за футбол ", приключи Маркъс Рашфорд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР