Маркъс Рашфорд бе оставен на резервната скамейка на Манчестър Юнайтед

...
Маркъс Рашфорд бе оставен на резервната скамейка на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Нов скандал в Юнайтед, този път с Рашфорд

Маркъс Рашфорд бе оставен на аварийна пейка на Манчестър Юнайтед при гостуването на Уулвърхемптън от 18-ия кръг на Висшата лига по " дисциплинарни аргументи ".

Английският национал се очакваше да води офанзивата на „ алените дяволи “ на „ Молиню “ след поредните голове в мачовете против Бърнли и Нотингам Форест.

Мениджърът Ерик загар Хаг обаче го остави на пейката и съобщи, че 25-годишният футболист е нарушил дисциплината, само че не пожела да разкрие по какъв начин тъкмо.

„ Става въпрос за вътрешно дисциплинарно решение, само че не мога да дам повече детайлности. Това са клубни правила. Сега сме фокусирани върху мача. Той е в доста добра форма, само че никой не може да играе във всеки мач “, разяснява Тен Хаг.

Novsport.com напомня, че наскоро поради скандал от клуба си потегли суперзвездата Кристиано Роналдо, който отхвърли да се появи като запаса в мача с Тотнъм, а след това атакува клуба и треньора в изявление.

Преди броени часове португалецът подписа с Ал Насър от Саудитска Арабия, до момента в който наскоро договорът на Рашфорд бе продължен от клуба и той към този момент е до лятото на 2024 година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР