Марк Зукърбърг разказа на живо за съдействието от страна на

...
Марк Зукърбърг разказа на живо за съдействието от страна на
Коментари Харесай

Зукърбърг: Facebook ограничи разпространението на историята за лаптопа на сина на Байдън

Марк Зукърбърг описа онлайн за съдействието от страна на обществената мрежа Фейсбук в президентската акция на Джо Байдън през 2020 година В ефира на подкаста на Джо Роугън предприемачът призна, че платформата се е намесила и е лимитирала разпространяването на историята за преносимия компютър на сина на политика Хънтър Байдън, оповестява .

Зукърбърг сподели, че по време на президентската акция през 2020 година е бил потърсен от Федералното бюро за следствие (ФБР), с молба " да предотврати разпространяването на дезинформация " за тогавашния претендент за президент на Съединени американски щати Байдън в обществената мрежа. След това, както означи предприемачът, неговата обществена мрежа почнала да лимитира видимостта на изявленията за преносимия компютър на сина на политика, вследствие на което те са били видени от дребен брой консуматори.

Ръководителят на Meta добави, че потребителите на Фейсбук въпреки всичко са можели да разгласяват вести за преносимия компютър на сина на Байдън на страницата си, до момента в който в Twitter изявленията по тази тематика са били изцяло блокирани.

През октомври 2020 година New York Post и няколко други медии разгласиха серия материали за наличието на преносимия компютър на сина на Байдън, който той беше не запомнил в сервиз в Делауеър. Те откриха писма, свидетелстващи за сенчести покупко-продажби с компании в Украйна.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР