Марк Зукърбърг, милиардерът, основател на Facebook, прави вълни с най-новото

...
Марк Зукърбърг, милиардерът, основател на Facebook, прави вълни с най-новото
Коментари Харесай

„Бункерът на Страшния съд“ на Зукърбърг и скритите леговища на милиардерите „изпълняват библейското пророчество“

Марк Зукърбърг, милиардерът, създател на Фейсбук, прави талази с най-новото си начинание – строго конфиденциален комплекс в Хавай. И той може да не е единственият милиардер, който се приготвя за събитие за заличаване, защото се появяват отчети, които настояват, че други магнати също строят сходни бункери.

В неотдавнашен епизод на подкаст Кристина Рандал притегли вниманието към завладяващ наклонност измежду световния хайлайф - построяването на убежища за края на света. Според Рандъл бункерът на Марк Зукърбърг е единствено един от почти 15 сходни плана, подхванати от милиардери по целия свят. Рандъл даже цитира библейската книга Откровение, която предсказва края на света, акцентирайки, че пророчеството наподобява се извършва, до момента в който богатите хора се приготвят да се скрият от вероятни сюжети за края на света.

Тя сподели: „ Откровение 6:15 споделя, че кралете на Земята, принцовете, генералите, богатите, могъщите и всеки плебей и всеки свободен човек са се криели в пещери и измежду скалите на п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР