Марк Жирардели притежава 100 процента от собствеността на компанията Такс

...
Марк Жирардели притежава 100 процента от собствеността на компанията Такс
Коментари Харесай

Марк Жирардели е мажоритарен собственик на Юлен АД, преговаря за втори лифт над Банско

Марк Жирардели има 100 % от собствеността на компанията " Такс сървисиз лимитед ", която е мажоритарен притежател на " Юлен " АД. Известният в близкото минало скиор е показал истинските документи за благосъстоятелност пред министрите на околната среда и водите Нено Димов, на туризма Николина Ангелкова и на стопанската система Емил Караниколов по време на срещата, на която четиримата са обсъждали развиването на ски зоната в Банско.

На срещата са били разисквани концесионния контракт за ски зона Банско и нуждата от създаване на втори кабинков въжен превоз в курорта, както и нуждата от залагане в контракта на наказания при нарушаване на екологичното законодателство.

Министър Димов е обяснил на Марк Жирардели, че сега се водят договаряния за изменение и допълнение на контракта за даване на концесия с " Юлен " АД, за което е акредитиран от Министерския съвет. С смяната се цели да бъдат изчистени неяснотите с границите на концесионната територия на ски зона Банско, както и да се промени и усили концесионното заплащане.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР