Марк Гасол замести доста успешно брат си Пау в подкошието

...
Марк Гасол замести доста успешно брат си Пау в подкошието
Коментари Харесай

Гасол постави Мемфис на първо място

Марк Гасол замести много сполучливо брат си Пау в подкошието на Мемфис и се трансформира в съществена фигура при неизменимите участия на Гризлис в плейофите. Испанецът играе в клуба от 2008 година насам, като от този момент досега е взел участие в елиминациите след постоянния сезон в НБА в 8 от 10 вероятни случая.

Носителят на премията за “Защитник на годината” в Лигата за 2013 година предстоящо не е благополучен от представянето на тима си през този сезон, само че приема нещата метафизичен. Гризлис имат 20 загуби в 28 мача, а макар постоянното показване на Марк (18.9 точки, 8.6 битки, 4.0 асистенции и 1.4 чадъра), обстановката не наподобява по никакъв начин добре даже и след уволнението на Дейвид Физдейл.

“Имам отговорност към този град. Няма да се откажа или да си потегли, без значение от протичащото се”, явен бе Гасол в желанията си. Испанският национал посочи, че слага клубните ползи пред персоналните си и бе се съгласил да заиграе другаде, единствено в случай че негов трансфер би оказал помощ за развиването на тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР