Марк Билингъм - бивш бодигард на актьорската екс двойка Анджелина

...
Марк Билингъм - бивш бодигард на актьорската екс двойка Анджелина
Коментари Харесай

Бодигард на Бранджелина разкри най-големия им страх - slava.bg

Марк Билингъм - някогашен телохранител на актьорската екс двойка Анджелина Джоли и Брад Пит разкри пред сп. Woman`s Day кой е бил най-големият боязън на тяхното семейство.

По думите на 53-годишния Билингъм най-тежко от всичко звездите преживявали вероятността, че децата им могат да бъдат отвлечени, ето за какво се отнасяли доста съществено към тяхното обграждане.

"Беше ужасно да работя с такива известни хора. Много научих от тях, те пък доста научиха от мене и прелестта на взаимната ни работа се състоеше най-много в нашето взаимно почитание ", отбелязва бодигардът. Той споделя още, че единственото, което го шокирало в държанието на актьорите, било това по какъв начин те намират време за всичко - от фамилния живот до специалността и благотворителността.

През септември стана известно, че някогашните съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли са престанали да посещават фамилната психотерапия и в връзките им се е появило напрежение. Двамата имали нови различия по отношение на опеката над децата им. Пит желае да си поделят попечителството по равно, до момента в който Джоли декларира, че ще се съгласи на това само при изискване че децата могат да бъдат изведени от Лос Анджелис.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР