Марк Антъни и кралицата на красотата Надя Ферейра се ожениха!

...
Марк Антъни и кралицата на красотата Надя Ферейра се ожениха!
Коментари Харесай

Звездна сватба в Маями: Марк Антъни сключи брак с Надя Ферейра

Марк Антъни и кралицата на хубостта Надя Ферейра се ожениха! Двойката си сподели „ Да “ по време на гала, извършена в Музея на изкуствата Pérez в Маями, Флорида, в събота вечерта.

Marc Anthony Marries Beauty Queen Nadia Ferreira In Star-Studded Wedding
— The Sauce (@TheSauceKe)
Звездни посетители на 54-годишният Антъни и 23-годишният Ферейра бяха Дейвид и Виктория Бекъм, Салма Хайек, Лин Мануел Миранда и Луис Фонси. Ромео Сантос, Малума, Марко Антонио Солис и братът на Антъни, Биграм Заяс, също бяха техни очевидци.

За специфичния си ден Ферейра носеше дълга сватбена рокля, която е по дизайн на Galia Lahav, а Антъни беше в костюм на Christian Dior.

Не стана ясно дали близнаците Ема и Макс, които Антъни споделя с някогашната си Дженифър Лопес, са участвали на тържеството, както и двете му деца от брака му с Деби Росадо - Ариана и Чейс.

— Jeff Martin (@JeffMartinMedia)
Антъни и Ферейра потвърдиха връзката си посредством Instagram със селфи, направено в аероплан през март 2022 година. „ Que Dios les multiplique todo lo que ustedes nos desean “ , написа артистът в обявата, което жестоко се превежда на „ Нека Бог умножи всичко, което ни желаете “. Двойката разгласи годежа си през май 2022 година по време на празненство в Маями, Флорида.
               

Тогава Ферейра показа фотография на огромния си диамантен пръстен в своето стори в Instagram и разкри, че двамата са прекарали деня в Маями с другари, и са вечеряли и купонясвали на яхта.

„ Те вечеряха щедро със суши, стриди и хайвер и изглеждаха в извънредно празнично въодушевление, прегръщайки се и целувайки се през цялата нощ, заобиколени от другари “, сподели тогава източник пред PEOPLE.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР