Марияна Николова не е наясно какво се изисква от нея

...
Марияна Николова не е наясно какво се изисква от нея
Коментари Харесай

Антон Кутев: Правителството ще падне преди да се оттегли Красимир Каракачанов

Марияна Николова не е наясно какво се изисква от нея като вицепремиер. Изглежда уплашена и знае, че това място не е за нея , разяснява в предаването „ Тази сутрин” по bTV депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев. По думите му е безобразно това, което се прави в ръководството.
Бойко Борисов е подготвен да предложи понижаване на държавната дотация за партиите Има огромен риск от този ход, само че аз мога да поема ангажимент и ще го предложа, сподели министър председателят
„ Не беше загадка за никого, че този, който ще събори обединението ще е Волен Сидеров. Това се случва постоянно, когато наближат избори. Той постоянно е бил по-умел в тези работи. Борисов си мисли, че ще компенсира негативите с даването на пари от бюджета, само че това няма да се сработи “, счита още Кутев.
Патриотите се събраха след оставката на Валери Симеонов Спряганите имена за мястото на Симеонов като вицепремиер за Борис Ячев и Данчо Хаджиев от НФСБ, както и Явор Нотев от „ Атака ”
„ Правителството ще падне преди да се отдръпна Красимир Каракачанов. Недоволството в хората към този момент е реалност, в този момент то търси къде да се изрази. Проблемите ще се задълбочават и това ще докара до тежък провал на държавното управление “, предвижда депутатът. Той отхвърли Българска социалистическа партия да стои зад митингите. По думите му няма да е почтено опозицията да се възползва от непознатото неодобрение.

„ Въпреки това ще се опитаме да придвижим парламентарно всички претенции на протестиращите “, увери депутатът от опозицията.
Българска социалистическа партия няма да се записва в пленарна зала макар оставката на Симеонов Българска социалистическа партия изиска оставката на цялото държавно управление и предварителни парламентарни избори
„ Движение за права и свободи ще се записват и кворумът в Народното събрание не е заплашен. Тяхното искане беше оставка на Валери Симеонов, тъй че несъмнено са удовлетворени. Три дни като те няма в Народното събрание, ти се удържат над 100 лева”, изясни още Антон Кутев п мотив отсъствието на депутатите на Българска социалистическа партия от пленарната зала.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР