Марияна Николаева е победител във втория сезон на българското риалити

...
Марияна Николаева е победител във втория сезон на българското риалити
Коментари Харесай

Победителката в „Ясновидци“ Марияна Николаева:   Вранча ще се разтресе през есента, идат наводнения през лятото!

Марияна Николаева е победител във втория сезон на българското риалити „ Ясновидци “. Родена е през 1975 година, живее във Варна, омъжена с две деца. Стигна до 4-то място в Украинското интернационално тв съревнование за явления „ Битката на екстрасенсите “ (Битва екстрасенсов). Феноменалната дама взе участие и в редица украински тв планове, като „ Екстрасенси детективи “, „ Екстрасенси водят следствие “ и други


Тя предвижда, че 2024 година ще бъде относително спокойна, само че ще имаме нова финансова рецесия . „ Това ще докара до проблеми в банковия и финансовия бранш. След август или септември ще се усети. За благополучие, като цяло хората ще имат работа. През лятото ще имаме по-тежки наводнения след неочаквани порои. В международен проект годината ще е на промени. Ще се опитат да сложат началото, да клонират Европейския съюз с нов подобен стопански съюз сред някои страни “, разяснява Николаева. Според нея ни грозят и куп естествени бедствия. „ Трусове ще има към есента във Вранча, а напролет към март месец в Южна България, по-скоро към Гърция. Но нищо толкоз рисково. В прилежаща Турция продължава земята да се люлее на приливи и отливи. През юни ще има и трус в Черно море. В международен проект в Индия им се написа по-силно земетресение, а в Китай – три, едното от които много рисково “, изяснява Николаева.


„ Цената на тока ще продължи да върви нагоре. Още идната година към есента или към края ѝ можем да чакаме 50% растеж на сметките, макар че ще се приказва единствено за 10-15%. Реално тази либерализация не може да се случи в бедна България в цялостна степен. Токът е насъщ, както въздухът и водата, и ще би трябвало да се подсигурява напълно или в някаква степен от страната. Не можем да плащаме цени на тока колкото белгийците да вземем за пример, да не приказваме, че и те към този момент не могат. Плодовете и зеленчуците ще вървят нагоре. Храната, като яйца, мляко, сирене, кашкавал, месо (свинско, телешко, агнешко) – всичко това постепенно и последователно ще върви още веднъж нагоре. Лошото е, че никой не подтиква българския производител. Така крайният му артикул ще се оскъпи доста “, предвижда още ясновидката.

За политическата конюнктура у нас тя споделя: „ Ще има един миг, в който държавното управление аха да падне, само че нещо ще се обърне в последния миг в негова изгода. Бежанци ще продължат да заливат страната ни в идващите 3 години. Още граници виждам да падат пред нас, което може да е знак, че ще ни пуснат в Шенген и по суша “.

Retro.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР