Мария Захарова в предаването на Владимир Соловьов - един от

...
Мария Захарова в предаването на Владимир Соловьов - един от
Коментари Харесай

Кремъл опроверга Захарова: Атаките в Москва не приличат 9/11

Мария Захарова в предаването на Владимир Соловьов - един от топ пропагандаторите на Владимир Путин, съпостави таките против Москва с терористичните офанзиви от 11 септември 2001 година в Съединени американски щати, при които починаха съвсем три хиляди души. Сравнението е неуместно. При нападението в Москва няма нито един умрял.

Според Захарова офанзивите с дронове против Москва " методологически “ съответстват с " световни терористични офанзиви от друг мащаб “.

" Москва Сити е граждански обект, в който има освен офиси, само че и жилищни пространства, както и административни здания на гражданския блок, които нямат нищо общо с военния блок. Същата картина като че ли се повтаря ", счита Захарова.

На собствен ред прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков съобщи, че Кремъл не вижда аналогии сред ударите на украински безпилотни самолети против Москва сити с атентатите от 11 септември и побърза да поправи Захарова и нелепите й съпоставения. По думите на Песков опасността е налице и Кремъл взема ограничения, само че не стана ясно дали опасността от терористично нахлуване ще бъде нараснала. След първата офанзива такива планове нямаше.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР