Мария Захарова нарече издевателство от най-висш порядък ситуацията с държавния

...
Мария Захарова нарече издевателство от най-висш порядък ситуацията с държавния
Коментари Харесай

Захарова: Издевателство от най-висш порядък е изпълнението на Блинкен в киевски бар. Сенатор Рик Скот: За кого си мисли, че работи?

Мария Захарова назова " безчинство от най-висш порядък " обстановката с държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, който свири на китара в киевски бар по време на пътуването си до Украйна, оповестява ТАСС. " Антъни Блинкен не помни за кого работи ", възмути се и американският сенатор от Флорида Рик Скот. „ Докато светът гори и американци прекарват 221-ия си ден като заложници на „ Хамас “ в Газа, Блинкен отпътува на зрелище в Украйна, платено от данъкоплатците. За кого, по дяволите, си мисли, че работи? “, разяснява Рик Скот в обществената мрежа X, съобщава 1prime.ru. 

„ Мисля, че това е паноптикум. Мисля, че това е просто безчинство от най-висш порядък. Друг е въпросът, че е доста допустимо това да са шегички или просто някакъв пъклен непрофесионализъм на тези пиари, които измислят всичко това, които не схващат, не могат да усетят остротата на момента, нито особеното състояние на хората в сходни исторически интервали. Или пък има различен вид, че това е съзнателно ", съобщи Захароа в ефира на радио putnik.

По-рано украинското издание " Страна " заяви, че украинските консуматори на обществената мрежа " Екс " (бивша Twitter) са унищожили от критики държавния секретар на Съединени американски щати, откакто той свири на китара и пее в един от киевските питейни заведения, оповестява ТАСС. Един от потребителите на мрежата приказва нецензурно за държавното управление на Съединени американски щати, обръщайки внимание, че „ Америка блокира доставките на оръжия и самолети за шест месеца “, а Блинкен „ се мотае в центъра на Киев в бар “.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР