Мария заби двойник на бившия си съпруг Християн Гущеров. Новият

...
Мария заби двойник на бившия си съпруг Християн Гущеров. Новият
Коментари Харесай

Мария заби двойник на Гущеров

Мария заби двойник на някогашния си брачен партньор Християн Гущеров. Новият идеал на фолк певицата се споделя Владимир Иванов и съгласно осведомени е новоизлюпен предприемач. Двамата се щракнаха по време на присъединяване на Мария и очевидно не желаят повече да крият интимните милувки между тях.

Но не следващият мъж до Мария прави усещане, а фамозната му аналогия с някогашния ѝ Гущеров.

"Вероятно Мария още не може да преодолее Гущеров и търси Християн във всички останали ", съскат зли езици.

Младокът внушава с размери, няколко татуса по ръцете, подкъсена брада, закръглено лице и обръсната коса, а изброените външни белези припомнят мощно на Християн.

Иначе Владимир има дребна компания за медии и вести, чието седалище се намира в Лондон. Съвсем скоро на младока му следва да разшири бизнеса си, като отвори първокласен бръснарски салон на бул. Джеймс Баучер, написа столичен седмичник.

Фотосите в мрежата разкриват, че новият на Мария е безжалостен последовател на лукса, а парите не го тормозят ни минимум.

По всичко проличава, че новият фаворит пасва по всички критерии на усета на Мария. Певачката е харесала всички фотоси на Иванов в обществените мрежи, с което дава ясно да се разбере, че това е новият ѝ мъж.

За разлика от Мария, Християн Гущеров откри сродната си душа в лицето на моделката Светлана Василева и напълно скоро двамата ще се насочат към олтара.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР