Мария за първи път се обясни в любов на новото

...
Мария за първи път се обясни в любов на новото
Коментари Харесай

Мария закопа Гущеров! Стяга трета сватба с новото си гадже!


Мария за първи път се изясни в обич на новото си гадже. Певицата има връзка с него от пролетта. След „ Вип Брадър “ тя най- след това срещна щерка си Марая с него, което значи, че връзката им е станала сериозна.

След края на присъединяване й в шоуто, той я завел в Дубай. Арабското емирство е измежду най- обичаните места на. С първия си брачен партньор Димитър постоянно ходели и точно там той й изискал ръката.

Фолкаджийката признава, че в Дубай й върви на обич и на… женитба! Тя съобщи, че като нищо ще вземе да се омъжи за трети път. Засега им било добре да си живеят като гаджета, само че в никакъв случай не се знае.

Дали пък подмятането й не беше ориентирано към някогашния й втори брачен партньор Гущеров и актуалната му другарка Светлана Василева? Плеймейтката се скъсва да се хвали по какъв начин щяла да се омъжи за милионерския правоприемник и да му роди две- три деца.
Светлана се старае по всякакъв начин да нервира Мария
Мария пък не стопира да разправя какъв брой е влюбена в новото си гадже, какъв брой е щастлива с него. Рядко се срещали мъже като него – хем приказно богат, хем великодушен, хем не поставял забрани, хвали го фолк певицата. Затова, в случай че й предложи брак, най- евентуално тя с ненаситност ще одобри – с цел да си го резервира единствено за нея.

Но тихата война сред Мария и Светлана Василева продължава да тече с цялостна мощ. След присъединяване на фолк певицата във „ Вип брат “, не закъсня отговорът на съперницата й, която се оказа поканена за „ Биг брат мост уонтед “. Едва ли сходно съвпадане е инцидентно. Гущеров по принцип не разрешава на половинките си сходни изяви. Но в този момент очевидно е дал благоволението си на Светлана, с цел да влезе и да натрие носа на някогашната му жена.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР