Мария Владимировна Воронцова, считана за дъщеря на президента Путин, участва

...
Мария Владимировна Воронцова, считана за дъщеря на президента Путин, участва
Коментари Харесай

ВВС: Дъщерята на Путин ще строи медицински център за 40 млрд рубли

Мария Владимировна Воронцова, считана за щерка на президента Путин, взе участие в реализацията на най-мащабния план в областта на опазването на здравето. Става дума за строителството на нуклеарен център за битка с рака, който по първични данни, ще коства към 40 млрд рубли. Това оповестява съветската редакция на английската Военновъздушни сили.
В началото на юли в Санкт Петербург се провел симпозиум на тематика „ Ядрената медицина “, на който отчет изнесла вице-премиерът Татяна Голикова и няколко специалисти в тази област на здравеопаването. Симпозиумът бил проведен от основаното през януари 2019 година сдружение „ Нова здравна компания “ („ Номеко “). Именно то ще осъществя основаването на многофункционален медицински компрекс за 40 милиарда рубли. Съсобственик на компанията е Мария Владимировна Воронцова – по-голямата щерка на президента Владимир Путин, оповестява на собствен ред изданието The New Times.

През юни 2019 година генералният шеф на „ Согаз Медицина “ Владислав Баранов разказал за първи път за огромния план. Той щял да ба се реализира със съдействието на застрахователната компания „ Согаз “ до края на 2021 година Това ще е един от най-модерно обзаведените комплекси в света, безапелационен е Баранов.

Компанията заема съвсем 40% от пазара на доброволното здравно обезпечаване. Акции в „ Согаз “ имат държавното управление на Ленинградска област, структури от „ Газпром “, „ Роснефт “ и Росатом. Заместник ръководител на „ Согаз “ е племенникът на Путин – Михаил Путин, а началник на компанията е някогашният консултант на съветския президент Антон Устинов, оповестява още Военновъздушни сили.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР