Мария Силвестър стана на 46 години и чак сега осъзна

...
Мария Силвестър стана на 46 години и чак сега осъзна
Коментари Харесай

Мария Силвестър се отказа от лошите момчета 


Мария Силвестър стана на 46 години и чак в този момент осъзна грешките, които е допускала в персоналния си живот. Тя показа с феновете си, че е имала връзки единствено с така наречен „ неприятни момчета ”. Това обаче не ѝ e донесло нищо положително. Актрисата и водеща e открила, че би трябвало да промени желанията си към мъжете, в случай че желае да има щастливи връзки с противоположния пол.

Синеоката брюнетка стигнала до тези прозрения след постоянни визитите при психоаналитикa си. Темата за духовното рационализиране мощно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Ходи и на ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa oпoзнae себе си.

Мария имаше много плевел брак с шоумена Силвестър Силвестров. Разводът им беше абсурден, само че тя е безапелационна, че това ѝ е дало нов тласък да се бори с житейските тествания. Бившата манекенка се раздели с бащата на сина си преди години, започвайки живота си от нулата. Тогава едвам си стъпила на краката във финансов проект, само че другари ѝ помогнали да си откри ново жилище и я подкрепили материално. Така съумяла да изплува и да се успокои. Водещата постоянно показва поддръжката си към всички дами, които минават през тежка разлъка и с думи им вдъхва кураж да продължат напред.

Актрисата се раздели с някогашния си мъж поради изневери от негова страна. Въпреки многочислените опити да оправят връзките си, най-после удариха на камък. По това време Силвестров необятно афишираше интимната си връзка с друга жена и с държанието си надълбоко нарани Мария. Макар че другари я уведомили за любовницата на брачна половинка ѝ, тя въпреки всичко му дала втори късмет, но той още веднъж се издънил и чашата на търпението й преляла.

„ Точно когато си мислиш, че всичко си не запомнил, неприятните мемоари внезапно нахлуват в главата ти и те карат да приказваш и правиш ужасни неща ”, разказвала е водещата за този стадий от живота си. Тя не могла да преглътне измамата и дълго време носила мъка в себе си. В последна сметка през днешния ден някогашните съпрузи поддържат връзка между тях поради сина си Давид, който е в тийнейджърска възраст, само че не са изключително близки.

Актрисата е удовлетворена, че е минала с гордо вдигната глава през компликациите и те са останали зад тила й. Бързо се намерили и нови ухажори след развода. Мария споделя, че с напредването на възрастта от ден на ден мъже проявявали интерес към нея, освен това по- млади. Те обаче желали единствено да си подхранват егото, хвалейки се, че излизат с известна жена като нея. В това число включва и някогашния ѝ ухажор Михаил Пенев, който е с цели 17 години по-малък от нея. Актрисата, която взе участие в новия сериал на Би Ти Ви „ Алфа ”, никак не се смущаваше, че Мишо е роден през 1994 година и може да мине за неин наследник. Разлъката с него обаче също не закъсня.

Откакто се развели с Пенев, водещата не приказва доста за персоналния си живот. Тя е споделяла, че не робува на предубеждения по отношение на възрастта на сътрудниците си, само че в някои случаи огромната разлика в годините се оказвала решаваща. „ Определено се усеща – изключително в случай че нямате сходни ползи, специалности, визии за бъдещето. Как се оправям? Ами, вземам решения. Някои от тях не се харесват, само че най-важното е да сте в естетика със себе си! ”, коментирала е актрисата в обществената мрежа.

Тя е удовлетворена, че е минала с гордо вдигната глава през компликациите в предишното, а дали занапред ще срещне нова обич, единствено времето ще покаже Мария не се е отказала от мъжете, само че счита към този момент да сортира по-внимателно кого позволява покрай сърцето си.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР