Мария Силвестър призна, че е трудно понякога да живее с

...
Мария Силвестър призна, че е трудно понякога да живее с
Коментари Харесай

Мария Силвестър с шокиращи признания за 17 години по-младия от нея любовник - slava.bg

Мария Силвестър призна, че е мъчно от време на време да живее с много по-млад мъж от нея, само че тя се усеща щастлива и е подготвена на всичко в името на любовта. Водещата от няколко години живее с родения през 1994 година Михаил Пенев. Той е цели 17 години по-млад от водещата, а тя дълго време кри връзката си.


Наскоро обаче Мария се появи в буйна целувка с много по-младата си обич. Разликата във възрастта им е една от рекордните в светските среди, тъй като разликата сред Гала и Стефан е 11 години, Камелия и Цветин ги разделят 8 години в интерес на мъжа, а Жени Калканджиева е кака на Тачо отново с 11 години, написа "Хотнюз ".


Според негови познати другояче здравият и мощен юноша няма един работен ден зад тила си, само че си живее добре с парите от наследството на татко си.



В диалог с почитатели, който от дълго време към този момент не може да бъде открит в инстаграм, Мария разкри за компликациите при сходно общуване. „ Справям се като взимам решения. Някой от тях се харесват, други не “, изясни манекенката, съгласно която най-важно е човек да бъде в естетика със самия себе си.


Тя призна още, че тази година най-малко „ Бригада нов дом “ няма да се снима. Според нея повода се крие в коронавирус рестриктивните мерки, които не позволяват доста хора в затворени пространства....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР