Мария Силвестър посреща бригадата с баница и кафе на старта

...
Мария Силвестър посреща бригадата с баница и кафе на старта
Коментари Харесай

Приказна любовна история докосва сърцата в Бригада Нов дом

Мария Силвестър посреща бригадата с баница и кафе на старта на новия сезон

Тази събота (24 февруари) от 20:00 ч. единственото по рода си у нас обществено телевизионно предаване „ Бригада Нов дом “ се завръща в ефира на bTV с актуализирана бригада, нов преносим офис – кемпер, каран персонално от Мария Силвестър, с нови същински герои и техните трогателни истории. Водещата ще посрещне майсторите – чорбаджия Калин, Симеон, Димитър, Иван, Ивайло и Евтим – с баница и кафе, и ще ги запознае от близко с първите герои в епизода.
 „ Правила съм предаването толкоз доста пъти, а сега се вълнувам като че ли стъпвам в него за първи път! “, споделя Мария Силвестър и бързо запретва ръкави дружно с бригадата.

Приказна и докосваща е историята на влюбените Вероника и Дарин – герои в първия епизод на предаването, които са дружно от 22 години. Поради сърдечен недостатък за Вероника е противопоказно да има деца, само че през днешния ден двойката отглежда с доста обич, в естетика и всеотдайни грижа цели три.

„ Тя е като рицар от стъкло “, с голяма горделивост, грижа и трогване ще показа интернационалният водач Дарко за жена си. Тя пък, наред с грижите за дома и фамилията, се пробва да поддържа и малко магазинче за цветя, които сама отглежда в двора си. Семейството купува изоставена остаряла къща, която все не съумява да ремонтира и да приведе към естествени условия на живот.

И тук на помощ ще се притече „ Бригада Нов дом “ – отпред с Мария Силвестър, Калин, майсторите и доброволците, които през новия сезон ще имат своето особено място. Какви неимоверни старания ще коства на всички тях да се оправят с извънредно тежкия за ремонт обект за 5 дни и ще съумеят ли да ухилен на финала Вероника, Дарин и трите им деца – феновете ще схванат в първия епизод на „ Бригада Нов дом “ в събота от 20:00 ч. по bTV.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР