Мария Силвестър категорично отрече в разговор с фенове да има

...
Мария Силвестър категорично отрече в разговор с фенове да има
Коментари Харесай

Има ли пластични операции Мария Силвестър?

Мария Силвестър изрично отхвърли в диалог с почитатели да има пластични интервенции и посочи, че носът и скулите й са по рождение, написа Хотнюз. На смешка телевизионерката посочи, че са правени в Костенец-нейния роден град. Припомняме, че брюнетката няма и силикон в бюста си и дори няма концепция какви други корекции си вършат дамите. Силвестър обаче отхвърли да отговори на въпрос дали има човек до себе си, като попита кой задава този въпрос и по каква причина.

От известни време тя не демонстрира гаджето си, с който в продължение на близо 2 години имаше връзка Уж всичко сред нея и Михаил вървеше добре, само че съгласно осведомени в последно време са се появили проблеми в парадайса. Голямата разлика във възрастта им (цели 17 години) очевидно е почнала да оказва своето въздействие и двойката се е разделила, както загатна преди време самата Мария. „ Приятелят ми е по-малък с 10 година Усеща ли се от време на време тази разлика и по какъв начин се справяте вие?”, попита фенка на Силвестър в инстаграм. В отговор актрисата и водеща написа следното:

„ Усеща се изключително в случай че нямате сходни ползи, специалности, визии за бъдещето. Как се оправям? Ами, вземам решения. Някои от тях не се харесват. Но най-важното е да сте в естетика със себе си”.



В днешния диалог Силвестър още веднъж повтори, че скоро не се обрисува нов сезон на „ Бригада нов дом “. Засега тя се демонстрира единствено в предаването „ Мармалад “ и има задоволително време за диалог с почитатели и да дава предписания по какъв начин човек да се възвърне след мъчителна разлъка и ли по какъв начин да се зареди след тежък ден. Нейната рецепта е – в другарство с природата, без значение дали става дума за море или планина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР