Мария Шарапова спечели титлата на турнира в китайския град Тянджин.

...
Мария Шарапова спечели титлата на турнира в китайския град Тянджин.
Коментари Харесай

Шарапова триумфира с първа титла от две години и половина

Мария Шарапова завоюва купата на шампионата в китайския град Тянджин. Рускинята победи представителката на Беларус Арина Сабаленка със 7:5, 7:6 (8) и взе първи трофей от 2015 година Шарапова, която се завърна след 15-месечно наказване за приложимост на допинг, участваше в седми шампионат. Тя изоставаше с 1:4 и в двата сета, само че се оправи с 19-годишната Сабаленка за 2 часа и пет минути.

Това е 36-а купа за 30-годишната рускиня в шампионати от WTA. Последният край, който рускинята игра беше през май 2015 година, когато завоюва Откритото състезание на Италия.

" Това е необикновен миг за мен. Наистина тази купа ще остане вечно в моето схващане и ще я помня цялостен живот. Минах през толкоз доста неща напоследък и се веселя, че съумях да печеля трофей. Имах доста тежки моменти в мача, Арина игра доста мощно и определяно я чака положително бъдеще ", сподели Шарапова.

Тя не получи " уайлд кард " за " Ролан Гарос ", а на " Уимбълдън " беше контузена, само че съумя да вземе присъединяване на US Open. В Ню Йорк Шарапова още веднъж игра като поканена и отпадна в четвъртия кръг след загуба от Анастасия Севастова от Латвия.

#36 I will always remember you
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР