Мария се справя блестящо. Изключително амбициозна, но и много подготвена.

...
Мария се справя блестящо. Изключително амбициозна, но и много подготвена.
Коментари Харесай

Режисьорът Ивайло Пенчев за Мария Бакалова: Очаквам и номинация за Оскар

„ Мария се оправя ослепително. Изключително амбициозна, само че и доста готова. Аз съм доста благополучен, че тя съумя да пробие на подобен висок подиум. Сега чакаме да бъде и с номинация за „ Оскар “. Щастлив съм, че й дадох опция да отиде на финалния кастинг за „ Борат 2 “, тъй като той беше по време на фотосите за моя филм. " Това съобщи режисьорът Ивайло Пенчев за номинирата за " Златен глобус " Мария Бакалова по време на гостуването си в.

 Показват Като за последно на София Филм Фест Показват " Като за последно " на София Филм Фест
Новата българска комедия " Като за последно " на режисьора Ивайло Пенчев ( " Летовници ", " Корави старчета " ), която завоюва премията на пуб...

" Нито знаех за кой филм е кастингът, нито кой е режисьорът, тъй като това е цялостна загадка, само че си споделих: „ Не мога да отрежа крилата на един младеж, в случай че той има шанса и опцията да вземе такава роля и да отиде да работи в Холивуд. “ Единственото, което направих е, че приказвах с нейния управител, който да ми удостовери, че след 3 дни тя ще бъде още веднъж на фотоси. Пуснах я и тя се върна в точния момент, тъй като е правилен човек. Каза ми „ в случай че ти не ме пуснеш, аз няма да отида “, а доста други биха, все пак “, признава Ивайло.


Примняме, че Мария изигра основната женска роля в най-новия му филм, който ще бъде излъчен довечера от 20.30 часа в кино " Люмиер " като част от програмата на 25-тото издание на София Филм Фест. Миналата година лентата беше показана на фестивала на българското игрално кино „ Златната роза “ и на интернационалния кино фестивал „ Любовта е полуда ” във Варна.
 Мария Бакалова с номинация и от БАФТА Мария Бакалова с номинация и от БАФТА
Българската актриса Мария Бакалова получи номинация и от Британската кино академия. Основните кандидати на БАФТА бяха оповестени от а...


Филмът споделя история за 70-годишен, богат и прочут публицист, който предлага помощ на младо, 23-годишно момиче, изпаднало в неволя по ексцентричен метод - като й предлага да се оженят. 
Комедията събира на едно място някои от най-големите родни артисти, измежду които Васил Банов, Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Герасимов – Геро, Яна Маринова, Станимир Гъмов, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Милена Аврамова, Анастасия Ингилизова, Свежен Младенов, Любен Чаталов и Мария Бакалова.

 Мария Бакалова не съумя да завоюва Златен глобус Мария Бакалова не съумя да завоюва " Златен глобус "
Актрисата Розамунд Пайк завоюва " Златен Глобус " за най-хубава актриса в комедия или музикален филм за ролята си на измамница в трилъра "...

Какво още издаде режисьорът за сюжета на своя филм; какво мисли за новите промени в Закона за филмовата индустрия; кои са обичаните му филми и кой е новият план, по който работи, вижте в изявлението.


 СНИМКИ на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд СНИМКИ на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд
През последните седмици постоянно четем за Мария Бакалова - 24-годишното момиче от Бургас, което проби в Холивуд. Тя стана първата българка...

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР