Мария се пусна по прашки и сутиен в новото си

...
Мария се пусна по прашки и сутиен в новото си
Коментари Харесай

Мария върти голо дупе по прашки в ново видео! СНИМКИ


Мария се пусна по прашки и сутиен в новото си видео „ Всичко неразрешено “. Песента е по музика и текст на Криско, а фолк певицата се пробва не изключително сполучливо да рапира също като него.

Във видеото се раздава на макс в танците, като върти кръшна снага, облечена единствено по първокласно долни дрехи.

Докато беше във „ Вип Брадър “ допреди седмица, тя непрекъснато се самоизтъкваше, че е дама и даже отхвърли задача, в която трябваше да прави същото – да танцува. Тогава обаче Мара наду перки и плясна 3 бона в лицето на Биг Брадър, с цел да се откупи и да не взе участие. Тя изясни, че желала да бъде за образец на децата и на своята щерка, само че ето какъв образец им дава в този момент с еротичното си видео, роптаят майка в обществените мрежи.

На участията си по чалготеките Мария също постоянно се съблича напряко по сутиен. Изобщо, през последната година, откогато е разграничена с втория си брачен партньор Християн Гущеров, фолкаджийката е като развързана.

Тя призна неотдавна, че си има ново гадже – 60- годишния предприемач Ангел Тенев, само че той й разрешавал да прави каквото си желае. Баровецът заплати последните две видеа на Мария, както и песните от Криско. Отделно, заплаща солидна прехрана на възлюбената и детето й. Но въобще не й се бъркал в работата. Както и певицата нямала право да му се меси в неговата, призна тя. Било им хубаво дружно и към този момент на няколко пъти водела Марая в дома му в Стара Загора, с цел да бъде при тях.

Двамата още не живеят дружно, само че наподобява нямат и желание скоро да задълбочават връзката си, загатна певицата. И двамата ценяли свободата си и желали да бъдат дружно, с цел да се забавляват, а не да се обременяват с битовизми.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР