Мария предприе голяма крачка в живота си! Изпълнителката реши да

...
Мария предприе голяма крачка в живота си! Изпълнителката реши да
Коментари Харесай

Мария запозна щерката с поредния си любовник

Мария предприе огромна крачка в живота си! Изпълнителката реши да запознае щерка си Марая с новото си гадже.

Това се случи преди няколко седмици, когато чалга певицата заведе дъщеря си в Англия. Именно на Албиона живее новият любим на изпълнителката, който е българин и развива сполучлив бизнес на Острова.

Двамата с Мария са дружно от повече от четири месеца и чалгарката взема решение, че е време щерка ѝ да познава новата ѝ възлюбена. Гаджето на Отварачката направил всичко допустимо, с цел да се хареса на щерката на приятелката си.

Той приготвил куп изненада за дребната Марая, която останала очарована. Новият на певицата затрупал с дарове щерката на гаджето си, които доста се харесали на дребното момиче, издадоха близки до Отварачката пред България през днешния ден.

Марая харесала извънредно доста избраника на майка си и даже към този момент разпитвала по кое време ще го види още веднъж. Мария през няколко дни кръстосва сред България и Англия, с цел да може да е с гаджето си. Чалгарката и предприемачът се срещат, до момента в който Отварачката има присъединяване в Лондон.

Бизнесменът, който е с няколко години по-голям от нея, хлътва до уши, щом вижда за пръв път сексапилното миньонче. Мария също леко залита по него и двамата си разменят номерата. Бизнесменът прави първата крачка и стартира да я залива със известия.

След няколко седмици предприемачът кани Мария в своето имение, което се намира покрай Лондон. И от този момент двамата са на крилете на любовта.

"До него се усещам спокойна и уверена ", признава Мария.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР