Мария май пак е без гадже. Сексапилното миньонче доскоро се

...
Мария май пак е без гадже. Сексапилното миньонче доскоро се
Коментари Харесай

Мария отново е сама - slava.bg

Мария май отново е без гадже. Сексапилното миньонче до неотдавна се радваше на буйна и хармонична обич, за което нееднократно се похвали, само че тези дни сътвори усещането, че е настъпила разлъка.

Повод стана нейно скорошно тв изявление, в което фен зададе въпрос, обвързван с прякора й Отварачката, с който се снабди преди време около присъединяване си в реклама на бира. Мария по никакъв начин не се тормози. Даже в противен случай, даде съответен отговор, а около това загатна, че в всекидневието й няма мъжко наличие, написа „ Уикенд “.

„ Ако няма отварачки, по какъв начин би отворила една бира?”, попита фенът, а Мария отвърна с усмивка: „ Аз бих споделила, че отварачки за бирите не употребявам. Причината е, че у дома сега няма мъж и никой не пие бира”.

Мария не приема прякора си Отварачката нито като добър, нито като неприятен. Затова пък фолкпевицата е удовлетворена, че за времето си рекламата на въпросната марка бира била много скъпа.

Дни по-късно Мария показа фотоси от подготовката си за телевизионното изявление, а точно визитата й във фризьорски сало. Към един от фрагментите тя насочи обръщение към феновете си да бъдат най-горещите някогашни. С това фолкдивата затвърди всеобщото усещане, че се е разделила с досегашния си обичан.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР