Мария Илиева заведе новородения си син Александър на първия му

...
Мария Илиева заведе новородения си син Александър на първия му
Коментари Харесай

Мария Илиева заведе бебето си на концерт

Мария Илиева заведе новородения си наследник Александър на първия му концерт. Бебето се появи в гримьорните на зала „ Арена Армеец”, която през вчерашния ден вечерта бе цялостна с феновете на „ Тоника Домини”. Ева Найденова, Красимир и Виолета Гюлмезови отпразнуваха двойна годишнина-45 години от основаването на „ Тоника” и 35 години на другата група „ Домино”. На сцената тримата изпяха златните си шлагери като „ Нека да е лято”, „ Стара икона” и „ Там край реката”.



На сцената с тях честваха Любо Киров, който особено си купил нови обувки за събитието, Нели Рангелова и Мариана Попова, в компанията на обичания си Веселин Плачков. Стройната й фигура в прилепващ чеп изцяло разруши слуховете, че тя чака бебе. Първа на сцената се качи Мария Илиева, която също изглеждаше ослепително в дълги чизми и къси панталони. Красимир Гюлмезов разкри тайната, че дружно с нея в гримьорната е и близо тримесечния Александър.
Шоуто на „ Тоника Домини” изправи на крайници близо 7 000 им фенове още на първите песни, а след дава часа и половина публиката дълго не пускаше музикантите от сцената. На първия ред бе композиторът Стефан Диомов, създател на най-емблематичните им шлагери.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР