Мария Илиева винаги се е славела като една от най-добре

...
Мария Илиева винаги се е славела като една от най-добре
Коментари Харесай

Мария Илиева тръгва на турне с 4 специални рокли

Мария Илиева постоянно се е славела като една от най-добре облечените поп певици, а проектите за бъдещото й турне още веднъж потвърждават старанието й да сервира на почитателите си освен приятност за ушите, само че и за очите.

За огромните си спектакли в Пловдив, Варна, Бургас и София, тя се е доверила на българската дизайнерка Вяра Лазарова от FEDE, която е изработила за нея цели четири тоалета.

Няма да имам време да направя три преобличания на концерт, по тази причина ще преценям на място съгласно настроението ми кои два да избера за всеки град

Вяра е толкоз фина и възхитителна в гения си, за мен е безпределно наслаждение да работя с нея”, показа пред Нова телевизия Мария.

„ Всичко – най-хубавото от Мария Илиева “ ще изненада почитателите на българската поп музика и със звездни посетители. Турнето, което стартира на следващия ден, 9 юли, от Античния спектакъл в Пловдив, ще посрещне под звездите освен Мария, само че и Любо Киров под тепетата. На 14 юли публиката в Летния спектакъл на Бургас ще види за пръв път дружно на сцената Кадифения глас и спечелилия от „ Като две капки вода” Стефан Илчев. Летния спектакъл на Варна пък ще е хазаин на звездно трио – Графа, Мария и Любо.

Не мога да си показва мое турне да мине без двама от най-близките ми другари, Любо Киров и Графа, и съм им безпределно признателна, че одобриха поканата ми да вземат участие в Пловдив и Варна, описа певицата. „ Стефан Илчев, който завоюва сърцата на цяла България с невероятния си гений, ще се причисли към мен в родния му Бургас. Вълнението ми е голямо и нямам самообладание да стартираме!” За кулминационната точка на турнето в София на 22 октомври певицата дава обещание още по-големи изненади.

Снощи в обществените мрежи тя разгласи и първият щастливец от играта, която провежда, и който ще чуе на сцената на Античния спектакъл обичаната си ария от репертоара на Илиева, изпълнена особено за него. Предизвикателството продължава за концертите в Бургас, Варна и София, като почитателите би трябвало да качат фотография с билетите си за съответния град и имат шанса да се насладят на неповторимото прекарване.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР