Мария Илиева се завърна на сцената месец след като роди

...
Мария Илиева се завърна на сцената месец след като роди
Коментари Харесай

Мария Илиева и Георги живеят разделени, но бил чуден баща

Мария Илиева се завърна на сцената месец откакто роди своя наследник Александър с присъединяване в Пловдив нощес, а на следващия ден ѝ следва и във Варна.

Певицата пътува дружно с детето за първите си два концерта.

„ Сигурна съм, че е наследил пътешественическия дух от мен. Ще пътуваме дружно, тъй като желая да му покажа света. Много е разговорлив, любопитен и имам вяра, че би трябвало да се дават благоприятни условия на дребното човеченце да опознае прекрасността на живота “, съобщи тя пред bTV, представена от Dnes.bg.

Тя призна, че като всички майки сънят ѝ убягва и сама се е кръстила Сомнамбулия Илиева.

В грижите по развъждането на Александър ѝ оказва помощ жена на име Хали, само че майка ѝ Ваня Монева е скъпа помощ и наличие. С Георги – бащата на сина ѝ, живеят в разнообразни страни, само че той прави всичко допустимо по грижите за детето. „ Не ми е нужно да живеем дружно. Смятам, че Георги е прелестен татко “, безапелационна беше певицата.

Тя разкри и детайлности за срещата с огромната си обич. Запознали са се посредством общи другари на празненство.

„ Стана бързо и непринудено. В началото той даже не ме позна. Стана с лекост, въпрос на химия, нямаше доста време за размишления. Моите условия са солидни на тези години, само че тогава той ги покри “, разкри Илиева.

Чувства се обичана и твърди, че са добър екип с нейния „ принц “ и към този момент работят по въпроса с построяването на „ палат “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР