Мария Илиeва е майка на две деца – София и

...
Мария Илиeва е майка на две деца – София и
Коментари Харесай

Мъжът на Мария Илиева я натиска за още едно дете

Мария Илиeва е майка на две деца – София и Александър. Първородният ѝ наследник е от несполучливата ѝ връзка с футболиста Георги Михайлов, а момиченцето е плод на любовта ѝ с Александър Междуречки – предприемач и правоприемник на богата фамилия . Настоящата обич на певицата процъфтява и тя самоуверено декларира, че най-накрая е разкрила мъжа на живота си. Въпреки това, изпълнителката изрично отхвърля да ражда още веднъж. Според осведомени благоверният ѝ от известно време упорствал за още едно бебе, но звездата не желала и да чуе.
В момента Мария е наставник в шоуто за гении „ Гласът на България ” и кариерата ѝ е на върха. Тя добре осъзнавала, че възможна бременност ще я смъкна от сцената най-малко за няколко месеца, а и не желала отново да скапва положителната си форма, която постигнала със мощна воля, само че и благодарение на естетичната медицина. Илиева ще навърши 46 години през декември и напредването на възрастта напълно я отказало от концепцията за трето дете.

Мъжът на певицата е по-млад от нея и до неотдавна упорствал за още едно бебе. Той се радва на 2-годишна щерка от Мария, само че мечтаел да се снабди и с момче . Хора от обкръжението на Междуречки споделят, че се грижел безрезервно за доведения си наследник Сашко, само че желал да има и биологичен правоприемник на семейството. Жена му обаче изрично отказала.

Напоследък изпълнителката се е вталила фрапантно и нямала желание занапред още веднъж да се бори с наднорменото тегло от възможна бременност. Ето какво е споделяла тя за режима, който съблюдава: „ Откакто дадох живот на моята прелестна щерка София, постоянно получавам въпроси какво върша, с цел да вляза във форма. Има дами, които наподобяват съвършено няколко месеца след раждане. Е, аз не бях от тях. Коставаше ми много старания и дисциплинираност, с цел да прогресирам постепенно, само че несъмнено . В основата на моите резултати непроменяемо стои нисковъглехидратен хранителен режим, придвижване, доста вода (2-3 литра на ден) и несклоняем възторг. Това обаче не всеки път е задоволително ”. Мария не крие, че се е подлагала на серия от интервенции за стягане на тялото и понижаване на обиколките в известна клиника за естетична медицина.

Въпреки че стана майка малко преди да навърши 40, Илиева не поучава дамите да чакат до последно. „ Бях на 39, когато забременях за първи път. Спрямо общоприетите критерии, това си е много късно. Смятам, че не трябва доста да се разчита и да се чака последния миг, само че по този начин се случиха нещата при мен. Не е било поради боязън, не е било и спор сред кариерата и персоналния ми живот ", откровена е звездата.

Изпълнителката на шлагера „ Видимо удовлетворени ” е безапелационна, че настоящият й мъж Александър Междуречки също е причина за сияйния ѝ външен тип. Любовта ѝ давала крила и я карала да се усеща на седмото небе. Точно когато била най-разочарованата от мощния пол и твърдо решена да остане самотна майка, Мария срещнала сегашния си сътрудник, който е със 7 години по-млад от нея. Тя неведнъж е споделяла, че в негово лице е намерила своя блян.

„ Съдбата ни срещна напълно инцидентно. Имах ужасяващ ден, беше ми паднало едно присъединяване поради пандемията и напълно посърнала отидох на едно събиране с другари. Първо ме впечатли с осанката си, а незабавно по-късно с извънредно красивия си, богат и въодушевяващ разум ", връща лентата на спомените Илиева.

За щерка си певицата споделя, че образно повече наподобява на Междуречки. „ Много е сладка и напълно наподобява на татко си. Все едно сме от разнообразни раси с нея – тя е бяла, със зелени очи и червеникава коса. Все още не я демонстрирам обществено, тъй като по този начин го усещам. Синът ми Александър пък към този момент е на 4 години и е огромен бръщолевец. Артистичен е, пее доста сърдечно, само че и доста подправено. В учебно заведение доста спираха тези, които пеят подправено, а това основава комплекси. Затова аз го предизвиквам да пее ”, разяснява Илиева.

Явно момчето не е наследило нейния музикален гений, само че пък е изцяло допустимо дъщеря ѝ някой ден да тръгне по нейните професионални стъпки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР