Мария Грубешлиева-Муки, голямата певица Богдана Карадочева, близки и приятели почетоха

...
Мария Грубешлиева-Муки, голямата певица Богдана Карадочева, близки и приятели почетоха
Коментари Харесай

Муки изплака: Две години без Стояна, на моменти мислех, че няма да мога да продължа

Мария Грубешлиева-Муки, огромната певица Богдана Карадочева, близки и другари уважиха паметта на иконата на Сатиричния спектакъл в черквата " Въздвижение на Светия кръст Господен " в столичния кв. " Лозенец ".

" Тези две години без нея бяха доста, доста тежки... На моменти ми се струваше, че няма да мога да продължа. Страшната болежка, въпреки отшумяла, съществува - загубата, неналичието за нея, спомените, които ми излизаха като кино лента непрестанно, изключително вечерно време.

Нашата връзка беше доста огромна, доста мощна и ми се коства, че тя като че ли не е прекратена, имам такова чувство. Днес се усещам доста по-добре, в сравнение с в дните преди. Бяха тежки и страшни две години ", споделя пред " Телеграф ".
свързани новини11070на 14.07.2021
Две години след кончината на популярната й майка съседи и познати към момента й оказват морална поддръжка. " Повече се въртя из квартала, където пребивавам, разхождам кучетата и така нататък - доста се сещат хората, народът доста я обичаше, все ме питат по какъв начин съм, споделят ми горе главата, обръщат се към мен, към нея не могат. Сещат се с обич ", добавя тя.

В знак на поклонение пред гения на Стоянка управлението на Оперативна програма " Гробищни паркове " постави венец на гроба й.

Мутафова си отиде от този свят на Никулден през 2019 година За да си спомним още веднъж на госпожа Стихийно злополучие, както постоянно я назоваха, шефът на Сатирата Калин Сърменов приготвя величествен план - холограма, която ще се появи на огромна сцена за отбелязването на нейната 100-годишнина на 2 февруари 2022 година.

" Чрез холограмата ще се направи среща с младите актьори и с артистите, с които е играла през годините. Другото са отсичането на монетата и пощенската марка. Редно е нашата улица да бъде на нейното име, дали е по този начин или дали ще се реши – не зна ", сподели още Грубешлиева.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР