Мария Габриел и Николай Ненков излязоха с една Декларация, в

...
Мария Габриел и Николай Ненков излязоха с една Декларация, в
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: В парламента има ново мнозинство по отношение на регулаторите

Мария Габриел и Николай Ненков излязоха с една Декларация, в която доста ясно и намерено споделиха по какъв начин би трябвало да бъдат определени шефовете на регулаторите. Ние предложихме да има Борд и доста деликатно да се огледат номинациите за шефовете на регулаторите. Но това не се случва. В момента шефовете на регулаторите ще бъдат определени както беше определен Пеевски – с поддръжката на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане. А ние желаеме да изберем верните хора, а не верните партийци. Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

Дали сме 7 точки на ГЕРБ по какъв начин да се случат нещата. Действията на ГЕРБ демонстрират, че те са в синхрон с Движение за права и свободи и Възраждане. Това демонстрират данните – по какъв начин се гласоподава в Народното събрание. Ние подкрепихме единомислещо Декларацията на Политическа партия, показана от Кирил Петков. Висока ще бъде цената, в случай че държавното управление даде оставка, уточни още той.

Мирчев акцентира, че от ПП-ДБ желаят да има явен механизъм, по който всеки си съблюдава обещаното.

Габриел работи добре в държавното управление, има много добра синергия с премиера. Ние желаеме ГЕРБ да удостовери поддръжката по значимите цели. Тоест, да се подпишат под този документ водачите на партиите, Мария Габриел и Николай Денков, изясни депутатът.

Той разяснява и изказванията на президента, че с оказването на военна помощ на Украйна, България ще бъде въвлечена във войната, която Русия стартира.

Когато Радев приказва, че може да вкараме страната във война, дано да си напомни какво голямо количество оръжие е изнесло неговото последно служебно държавно управление. Защо демонстрира тази шизофренност господин Радев, е и политическо двуличие, тъй като той не споделя на хората истината – за рекордния експорт на българско оръжие за Украйна, посочи националният представител на ПП-ДБ.

По думите му в Народно събрание има ясно изразено ново болшинство в Народно събрание – ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане, което се обрисува като първия ни фронт. Вторият – е президентън. Но те не желаят да водят война, а да изпълнят поетите задължения към българските жители.

Длъжни сме да намерим дружно път към Шенген, еврозоната и овладеем инфлацията, а не да си играем с изкуствени болшинства в Народното събрание, безапелационен е Ивайло Мирчев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР