Мария Габриел е официалната номинация на ГЕРБ-СДС за министър-председател. От

...
Мария Габриел е официалната номинация на ГЕРБ-СДС за министър-председател. От
Коментари Харесай

Номинацията на Мария Габриел е лоша новина за Василев. Киро и Лена ще останат в историята като глупаци

Мария Габриел е формалната номинация на ГЕРБ-СДС за министър-председател. От трибаната на Народното събрание водачът на партията Бойко Борисов разгласи номинацията, като регистрира и значимите за които Габриел дава отговор в Европейски Съюз, както и това, че тя е втори мандат еврокомисар.
Ето и част от мненията след нейната номинация в мрежата:
Виктор Димчев
Еврокомисарят Мария Габриел ще е претендент за министър председател на България с мандата на ГЕРБ-СДС.
Това е една неприятна вест за акад. Денков и значи, че каквото и да се случи, сигурно Асен Василев няма да е идващия финансов министър на България.
Означава също по този начин, че Иван Гешев няма да подава оставка, както и че към момента има вяра за някакво обикновено продължение за България, след революцията, опитите, шнорхелите, перестройката и служебния диктат.
Седмица за мислене дали ни върви на избори през лятото.
Милена Фучеджиева
Мария Габриел е превъзходен евентуален министър председател. Млада, умна, опитна в европейската политика, сполучлива, културна и с съответен принос във финансирането на културата в Европа. И за пръв път от доста време, жена-кандидат!
Новите претенденти за популярност не могат да стъпят на дребния й пръст. Лена Бориславова и Кирил Петков ще останат в историята като простаците, нелегално арестували някогашен министър председател с което го върнаха сполучливо на политическата сцена. Тази нелепа политическа двойка се сгромоляса заради самоуверената си нелепост. Този арест няма да бъде пропуснат. Той беше държание на хунта, което възмути и хора като мен, които не са влюбени в Борисов. Споменавам Бориславова като контрапункт на Мария Габриел. Какво е едната и какво е другата. А паралелът с Цецка Цачева е безразсъден. Цачева е добър правист (за разлика от Бориславова), само че нито имаше кариерата на Габриел, нито беше избираема.
Успех на Мария Габриел!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР