Мария е твърдо решена да се омъжи за трети път

...
Мария е твърдо решена да се омъжи за трети път
Коментари Харесай

Смях! Не Мирослав, а фотограф избрал уж сватбения пръстен на Мария

Мария е твърдо решена да се омъжи за трети път преди да стане на 40
Мария съумя за следващ път да направи от нищо нещо, като загатна, че се е омъжила. Закачливото миньонче от Стара Загора сподели в обществените мрежи в понеделник пръстен с елмаз, акцентирайки върху първокласната марка на бижуто. В същото време тя разгласи, че е на нов стадий в интимните си връзки. С това незабавно провокира клюки, че се е омъжила скрито за любовника си Мирослав Соколов. Неговата законна половинка обаче твърди, че към момента не му е дала бракоразвод, с цел да може той да подписва брак с друга жена.

„ Споделям ви един доста значим за мен миг! Нашата обич и връзки минаха през доста вълшебни месеци, само че и доста изпитания… Очевидно, когато всичко е същинско, идва ред и за това… Не спирайте да вярвате и не спирайте да мечтаете! Обичам те, обич моя! ”, написа Мария в профила си в Инстаграм.
 Мария и Миро
Снимка: Инстаграм

Певицата разгласява и фотография на ръката си, накичена с пръстен със стабилен елмаз, който на тип е нещо приблизително сред венчална халка а годежно украшение. Тя не пропусна да покаже кутийката и фирмената торбичка, в която е продаден пръстенът, с цел да стане ясно, че марката е една от най-луксозните в света. Към брюнетката от Стара Загора незабавно заваляха поздравления от нейни колежки от лекия отрасъл, защото естественият извод от сходна обява е, че певицата се е омъжила. Ако това беше правилно, сватбата би била трета подред в нейната биография – след венчавките с бащата на щерка й – Димитър, и богатия правоприемник Християн Гущеров. Първата честитка беше от примата в жанра – Глория. „ Честито, Мария! Бъдете щастливи! ”, написа тя. Венета Райкова, Божидара Бакалова и Ирен Онтева изпратиха сърчица на миньончето. Съпругата на нейния обичан обаче е безапелационна, че е невероятно той да се е оженил за звездата, защото още не му е дала бракоразвод.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР