Мария чистосърдечно си призна свой недостатък, с който не може

...
Мария чистосърдечно си призна свой недостатък, с който не може
Коментари Харесай

Мария призна за голям свой недостатък! Отварачката се кефи на прякора си, дразни се като я наричат Мара

Мария чистосърдечно си призна собствен минус, с който не може да се оправи. Хитовата пайнерка направи откровението около градивната рецензия от фенове при гостуването си в предаването „ Вечерта на... ” с водещ Камен Воденичаров по телевизия „ 7/8 ”.

Докато разказваше за житие-битието си, фолкдивата направи усещане на феновете си, че непрестанно си пипа косата и деколтето. Мария ту премяташе букли, ту поглеждаше към пазвата си и посягаше да намести тоалета си в тази област. Едва ли обаче е очаквала някой да се осмели да й направи забележка, освен това в ефир. Е, случи се. Зрителка се възползва от формата на предаването, в което всеки искащ може да се обади и да зададе въпрос към госта.

„ Това с косата и с деколтето ми е огромен минус. Не знам... Не мога да го махна! Това е забележка, която сестра ми непрекъснато ми прави. Когато капризнича, докосвам косата, докосвам деколтето ”, показа Мария с необятна усмивка.

В предаването й се наложи и да разяснява прякора си Отварачката, с който се снабди преди години откакто блесна в реклама на известна марка бира. В клипа Мария отваря бутилка със закачена отварачка, която висеше сред гърдите й. „ При мен е нещо като нула, т.е. нито положително, нито неприятно ” , показа Мария за отношението си към прозвището й. Певицата напомни, че въпросната реклама е много скъпа, даже през днешния ден, а тя е първата в сектора, взела участие в подобен план. Единственият минус, който фолкдивата призна е, че някак й е допълнително към този момент да я назовават Мара. Едно време обичала да се обръщат към нея с: Маре, Марче, Мери, Мими... „ Мара и Марче доста си ги харесвах... Но някак си във времето ми натежава това Мара, Мара. Е, всяка Мария е Мара ”, показа тя.

Зрителят, който зададе тематиката за рекламата, в действителност я попита дали у дома отваря бира с отварачка. Мария отговори, че у дома няма мъж и бира не се пие. Тя избира вино, само че си го купува в бутилки с винт. „ Но на теб ти разрешавам да визуализираш, че ти разтварям бирата по всевъзможен метод, какъвто ти харесва ”, приключи със задявка тя отговора си.
Фолкдивата несъмнено умее да отработи и провокативни въпроси. Това, което заобикаля, са очевидните язвителни мнения от зложелатели. Мария не ги чете, даже когато са под постовете й в профила й във фейсбук. И от необятната й усмивка пролича, че фактически не й въздействат. Денят й започвал в 6 сутринта, била мощно ангажирана и в интервала на обществена изолираност. Стараела се е да работи интензивно по нови планове, а и да прекарва време с щерка си Марая.

Тя искрено разяснява и за какво няма повече национални песни в репертоара си. Имала няколко, само че „ само че не го усеща ” и съжалява, в случай че разочарова някого. Слуша песни от разнообразни жанрове, рядко свои. Ретро, рап, рок, харесва песни от доста жанрове, стига да са хубави. „ Но не чувствам всяка една ария, с цел да я изпея. За да изнеса моя ария, би трябвало да я чувствам, да е вътре в мен, да ме кефи, с цел да мога и вас да ви изкефя, като я показва... ”, показа Мария.

Социалната изолираност не й тежи, защото фолкдивата си е домошар. Мария даже е удовлетворена, че може да прекарва повече време у дома. Можела да си измисли доста задания и дори от време на време не й остава време да си извърши всички. Най-често се занимава с почистване, което й е фикс идея, и със спорт. Прави аеробика у дома. А в този момент, когато майка й Йорданка й е на посетители, се любува и на времето, което прекарват дружно и с щерка й Марая. „ Цялото това нещо ми донесе една естетика вътре в мен и вън. Неща, за които преди съм отделяла часове: да стигне до точка А, да свърша това-онова, най-после се оказва, че може да си го направиш и у дома. В същото време мога да отделя повече време и за Марая, и майка ми. Сега сме непрекъснато дружно и преоткривам в нея доста неща, узнавам други ”, споделя Мария.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР