Мария Бакалова влиза в Пазители на галактиката 3, а режисьорът

...
Мария Бакалова влиза в Пазители на галактиката 3, а режисьорът
Коментари Харесай

Мария Бакалова влиза в Пазители на галактиката 3“

Мария Бакалова влиза в " Пазители на галактиката 3 ", а режисьорът Джеймс Гън издаде, че тя е направила " невероятна " роля.

Актрисата от кино лентата " Борат " се причисли към досегашните артисти в хитовата поредност, измежду които Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Баутиста, Брадли Купър и Карън Гилън, в фотосите на новата част, като „ Дедлайн “ оповестява, че тя има " основна " роля във кино лентата . Подробности за точната ѝ роля обаче се пазят в загадка.

55-годишният режисьор загатна за присъединяване на „ загадъчен артист “ предишния месец, когато удостовери, че фотосите са завършили.

 Добави изложение

По-рано Джеймс Гън призна, че на снимачната площадка на кино лентата, който би трябвало да излезе на екран през май 2023 година, е имало " доста горест ", тъй като всички са били наясно, че това е последното им присъединяване.

Джеймс написа в Twitter: " Честно казано, те са страхотни, обичам този актьорски състав и екипа, само че има и доста горест и съвсем ежедневни сълзи, знаейки, че това е последният филм за Пазителите за множеството от нас “.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР