Мария Бакалова се присъединява към Ева Грийн и Руби Роуз

...
Мария Бакалова се присъединява към Ева Грийн и Руби Роуз
Коментари Харесай

Мария Бакалова в екшън трилъра на хилядолетието Мръсни ангели

Мария Бакалова се причислява към Ева Грийн и Руби Роуз в Dirty Angels, екшън трилър на Millennium Media, режисиран от Мартин Кембъл, заяви hollywoodreporter.com.

ДжоДжо Т. Гибс и Рона-Лий Шим`он също са се присъединили в листата на продукцията, която ще се снима в Мароко и студиото Nu Boyana на Millennium Media в Гърция от декември.

Измислената история, написана от Алиса Силвърман, се развива на фона на изтеглянето на Съединени американски щати от Афганистан през 2021 година и наблюдава група дами бойци, представящи се за здравна помощ, които са изпратени назад, с цел да спасят група отвлечени младежи, попаднали сред ИДИЛ и талибаните.

 

" Възхитени сме от бързината, с която се осъществя този план под управлението на Мартин. Невероятният гений, който е развил, е доказателство за силата на режисьорската му визия. Заедно с Ева Грийн тези актриси ще вдъхнат живот на една овластяваща и изпълнена с деяние история, която е по едно и също време навременна и комерсиална ", съобщи Джонатан Юнгер, съпрезидент на Millennium Media.

Продуценти са Моше Диамант от Signature Pictures, както и Роб Ван Норден и Ярив Лернер от Millennium Media.

Изпълнителни продуценти са Ави Лернер, Боаз Дейвидсън, Тревър Шорт, Джефри Грийнщайн и Юнгер от Millennium Media.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР