Мария Бакалова публикува кадри с бяла красива рокля, а деколтето

...
Мария Бакалова публикува кадри с бяла красива рокля, а деколтето
Коментари Харесай

Стана горещо: Мария Бакалова разголи гръд

Мария Бакалова разгласява фрагменти с бяла красива рокля, а деколтето й не оставя нищо на въображението. Тя е там на кинофестивал и демонстрира сексапил и съблазън.

Гаджето й Валери Григоров-младши се пече на Филипините и бори с конкуренцията в новото риалити " Островът на 100-те гривни ", което скоро ще забележим в ефира на Би Ти Ви.

Бакалова се приготвя за пиеса на Бродуей, по време на фестивала за аниме, комикси и поп просвета " Анивенчър комедиант кон ". " Театърът постоянно ще ми липсва, въпреки че не знам кое обичам повече - киното или театъра. Хората са го споделили: Едното е хлябът, другото е водата. Едното не може без другото, само че просто се фокусираш върху нещата, които са по-готови и са на дневен ред ", сподели актрисата.

„ Има една пиеса, по която сега работим с мой сътрудник, с който към този момент сме я снимали. И би трябвало, по някое време, да тръгне към Бродуей, към Ню Йорк ", заяви Мария Бакалова.

Тя не крие, че би си партнирала и с артисти като Кейт Бланшет, Мад Микелсен и Антъни Хопкинс.

" Има ужасно доста артисти и режисьори, с които желая да работя. Една от огромните ми, дълбоки и сакрални фантазии ще остане да имам опцията да работя с един от двамата или, дай Боже, и двамата огромни, поради които се влюбих в киното - Ларс декор Триер и Томас Винтенберг ", приключва тя.

Автор: hotnews.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР