Мария Бакалова получи нови роли за два холивудски филма, съобщава

...
Мария Бакалова получи нови роли за два холивудски филма, съобщава
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще се снима в два нови холивудски филма

Мария Бакалова получи нови функции за два холивудски кино лентата, оповестява " Deadline ". Тя ще бъде част от актьорския състав на " Fairyland " - режисьорският дебют на Андрю Дърам. Бакалова ще се снима и в първия филм на Джери Зайнфелд, озаглавен " Unfrosted: The Po-Tart Story ", който се продуцира за Netflix. Подробности за функциите ѝ все още не са разкрити.

" Fairyland " е история за съзряването на татко и щерка, която Дърам приспособява по книгата на Алисия Абът " Fairyland: A Memoir of My Father ". Действието на сюжета в романа се развива на фона на оживената културна сцена на Сан Франциско през 70-те и 80-те години на предишния век, преди и след епидемията от СПИН - събитие, което в последна сметка лишава живота на бащата на Абът - поетът и гей деятел Стив Абът.

Бакалова ще показа светлината на прожекторите дружно с Емилия Джоунс (CODA) и Скут Макнейри (Gone Girl). Във кино лентата вземат участие още Джина Дейвис, Коди Ферн, Адам Ламбърт, Бела Мърфи и Неса Дъгърти.

Другото заглавие, в което българската актриса ще извършва роля, е " Unfrosted ". Действието в него се развива през 1963 година в Мичиган и се дефинира като история за упоритост, изменничество, захар и двама млекари. В него ще гледаме по какъв начин върлите противници в производството на зърнени закуски Kellogg`s и Post се надпреварват да основат сладостен десерт, който ще промени облика на закуската вечно.

Зайнфелд с изключение на съавтор на сюжета и режисьор на кино лентата, ще взе участие и в основната роля. Сред останалите звезди в лентата са Мелиса Маккарти, Джим Гафиган, Ейми Шумър, Хю Грант, Джеймс Марсдън, Джак Макбрайър, Том Ленън, Адриан Мартинес, Боби Мойнихан, Макс Грийнфийлд, Крисчън Слейтър и Сара Купър.

Бакалова направи огромния си пробив в Холивуд с ролята си на Тутар във кино лентата " Борат 2 " и получи първата си номинация за " Оскар ". Този месец по кината излезе и вторият американски филм с нейно присъединяване -. Много скоро Бакалова ще се появи във третата част на кино лентата на Marvel - " Guardians of the Galaxy ", като тя озвучава ролята на руското куче Космо.

Преди седмица на комисията на Националния кино център, която ще избере българското предложение за номинация за " Оскар ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР